2.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Velsmagende og smagfuld
  • God mulighed for variation
  • Til flere dage

Ulemper

Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Denne ret er ganske hurtig, er velsmagende og kan varieres på mange måder, hvis man har mod på det. Den smager godt i sig selv, og kan spises med lidt tilbehør som blomkålsris. Den laves hurtigt i en gryde og bages i ovnen i den resterende tid. Den smager dejligt og kan spises af alle, Keto eller ej.

 

Dag to: Ovnbagt okseret med spinat og mozzarella

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid2 min
Ventetid5 min
Samlet tid7 min
Opskrift til: 1 person
Kalorier: 610.78kcal
Kulhydrater: 5.33g
Protein: 56.06g
Fedt: 38.71g
Fiber: 3.88g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 portion dag to: ovnbagt okseret med mozzarella
  • 150 gram blomkålsris
  • 1 spsk smør

Fremgangsmåde

  • Denne ret er en nem omgang. Det er ovnbagt okseret fra dagen før, men i denne omgang spiser vi den med blomkålsris, for variationens skyld. Du kan sagtens undvære det dog. 150 gram blomkålsris giver dig ca. 3 gram netto kulhydrater mere, hvilket er meget lidt - Og et godt supplement.
  • Varm din okseret, og steg blomkålsris på en pande i 1 spsk smør. Steg det ved hård varme i 2-3 minutter, og så er de klar!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her