10.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Lækre kyllingenuggets
- Smagfulde og sprøde vha. parmesan-flæskesvær blandingen
- Syrlig og lækker kålsalat
Ulemper
- Ikke nær så meget fedt
Endelig vurdering af retten
I den her opskrift laver vi hjemmelavede kyllingenuggets, der tager ingen tid at lave, og som smager fantastisk. Den kombineres med en sikker, skøn og farverig kålsalat.
Hjemmelavede kyllingenuggets med farverig kålsalat
Bedøm denne ret
Ingredienser
Kyllingenuggets
- 300 gram kyllingeinderfilet
- 50 gram flæskesvær
- 40 gram parmesan
- 0,5 tsk tørret oregano
- 1 stk æg stort
Farverig kålsalat
- 80 gram sukkerærter
- 0,5 stk spidskål
- 50 gram rødt spidskål, kan undlades
- 1 stk gulerødder
Dressing og servering
- 2 tsk tørret oregano
- 1 stk lime
- 15 gram frisk ingefær
- 2 spsk sojasauce
- 40 gram peanuts
Fremgangsmåde
Kyllingenuggets
- Start med at blende flæskesvær i en minihakker eller lignende, og hæld det i en skål. Riv så parmesan i skålen, tilsæt oregano og salt og peber. Bland det godt rundt Skær kylling i spisestørrelser, og klæk et æg i en anden skål.
- Tilsæt lidt fedtstof på en pande, og dyp nu kyllingestykker i æg, og derefter i blandingen, og steg det på panden. Gentag, indtil der ikke er flere kyllingestykker. Lav kålsalaten imens.
Farverig kålsalat
- Skær sukkerærter på langs, skær spidskål og eventuelt rødt spidskål i strimler, og tilsæt begge ting i en stor salatskål. Skræl gulerødder og riv det fint med en skræller.
Dressing og servering
- Lav en dressing af olivenolie, saften fra en hel lime, soja og riv ingefær i dressingen. Tilsæt lidt salt, og bland det godt rundt. Tilsæt i salaten og bland godt. Drys med peanuts inden servering.