10.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hurtig og nem
- God Keto ret at have i fryseren
- Minimal tid i køkkenet
Ulemper
- Skal simre 3-5 timer for at blive RIGTIG god
Endelig vurdering af retten
En god simreret med minimal indsats. Sæt det over, lad det stå og nyd det senere! En lækker Keto chili, der er god at have i fryseren, og som rækker til mindst to dage. Server med low carb blomkålsris til!
Langtidsstegt chili med blomkålsris
Bedøm denne ret
Ingredienser
Langtidsstegt chili
- 2 spsk olivenolie
- 500 gram hakket oksekød
- 6 stk pølser 360 gram
- 3 stk peberfrugter
- 400 gram hakkede tomater
- 2 tsk chilipulver
- 1,5 tsk tørret spidskommen
- 30 gram mørk chokolade 70%, kan undlades
Blomkålsris
- 350 gram blomkålsris
- 2 spsk smør til stegning
Fremgangsmåde
Langtidsstegt chili
- Kom olivenolie i en gryde, og steg det hakkede oksekød, til det er brunet.
- Hak pølser og peberfrugter i mindre stykker, og kom dem i gryden. Lad det stege igennem i 3-4 minutter.
- Tilsæt hakkede tomater, spidskommen, chili, salt og peber, og rør det godt rundt.
- Tilsæt evt. mørk chokolade, og sæt retten på lav varme. Lad det simre i ca.5-7 timer.
Blomkålsris
- Lav dine blomkålsris ved at blende dit blomkål til mindre stykker (du kan ogsåkøbe en færdig pose med blomkålsris).
- Kom smør på en pande, og steg ved hård varme i ca. 3-4 minutter. Krydreventuelt med salt og peber.