12.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtigt og nemt
  • Rigtig lækkert, og specielt taget arbejdstiden i betragtning

Ulemper

Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En omgang hurtige og lækre spareribs, der spises med den klassiske og ketovenlige coleslaw. Det er et hurtigt, simpelt og som altid overraskende lækkert måltid, til de dage, hvor det skal gå hurtigt. Se i noter, hvis du selv skal krydre dine ferske spareribs.

Snaskede omgang spareribs med coleslaw

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid10 min
Ventetid15 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 692kcal
Kulhydrater: 12g
Protein: 36g
Fedt: 61g
Fiber: 6g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Spareribs
  • 550 gram spareribs
Coleslaw
  • 1 stk hvidkål
  • 2 stk gulerødder
  • 30 gram mayonnaise ca. 2 spsk
  • 40 gram græsk yoghurt 10%
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • 2 stk sukrin valgfrit

Fremgangsmåde

  • Det her er en super simpel, lækker og nem ret, uanset om du bruger færdigmarinerede spareribs eller ej. Se i noter, hvis du selv marinerer dine spareribs.
  • Start med at sætte dine spareribs ind i ovnen efter anvisningen, som svarer til 215° i ovnen i 15 minutter.
  • Skyl hvidkål og skræl gulerødder. Skær hvidkål i tynde lange stimler, og skær strimlerne over nogle gange. Riv gulerødder fint med et rivejern.
  • Lav en blanding af mayonnaise, græsk yoghurt, hvidvinseddike og sukrin, og smag til med salt og peber.
  • Server coleslaw med dine spareribs til.
Noter:
Bruger du friske spareribs, som skal marineres, anbefaler vi at bruge en blanding af Ketchup, citron, æblecidereddike, sukrin gold, lidt honning, sennep, paprika, cayenne peber og godt med salt og peber, samt naturligvis hvidløg.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her