12.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hurtigt og nemt
- Rigtig lækkert, og specielt taget arbejdstiden i betragtning
Ulemper
Endelig vurdering af retten
En omgang hurtige og lækre spareribs, der spises med den klassiske og ketovenlige coleslaw. Det er et hurtigt, simpelt og som altid overraskende lækkert måltid, til de dage, hvor det skal gå hurtigt. Se i noter, hvis du selv skal krydre dine ferske spareribs.
Snaskede omgang spareribs med coleslaw
Bedøm denne ret
Ingredienser
Spareribs
- 550 gram spareribs
Coleslaw
- 1 stk hvidkål
- 2 stk gulerødder
- 30 gram mayonnaise ca. 2 spsk
- 40 gram græsk yoghurt 10%
- 2 tsk hvidvinseddike
- 2 stk sukrin valgfrit
Fremgangsmåde
- Det her er en super simpel, lækker og nem ret, uanset om du bruger færdigmarinerede spareribs eller ej. Se i noter, hvis du selv marinerer dine spareribs.
- Start med at sætte dine spareribs ind i ovnen efter anvisningen, som svarer til 215° i ovnen i 15 minutter.
- Skyl hvidkål og skræl gulerødder. Skær hvidkål i tynde lange stimler, og skær strimlerne over nogle gange. Riv gulerødder fint med et rivejern.
- Lav en blanding af mayonnaise, græsk yoghurt, hvidvinseddike og sukrin, og smag til med salt og peber.
- Server coleslaw med dine spareribs til.