8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og simpel
  • Mætter og smager godt

Ulemper

Tid
10
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Hvis du er ude efter en frisk, simpel og mættende salat, så er du kommet til det rette sted. Den laves af simple og sunde ingredienser, og blandes med salami og tilsættes en lime-olivenolie dressing

 

Salamisalat med parmesandrys

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid10 min
Ventetid10 min
Samlet tid20 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 673kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 24g
Fedt: 60g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Salamisalat
  • 125 gram salami
  • 75 gram parmesan
  • 100 gram cherrytomater
  • 1 stk avocado
  • 125 gram feldsalat
Salatdressing
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk lime
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk sukrin
Servering
  • 1 stk frisk chili, kan undlades

Fremgangsmåde

  • Start med at skære salami mindre stimler og steg det på en pande uden fedtstof. Der er rigeligt med fedtstof i salami selv. Skær parmesan i mindre skiver og halver cherrytomater. Når det er stegt flytter du salamien til en skål.
  • Halver avocado, fjern stenen og skær avocado i stykker.
  • Lav en salatbund af feldsalat, og bland med avocado og cherrytomater.
  • Lav dressingen ved at blande olivenolie, saften fra en helm lime, oregano sukrin eller en halv tsk honning. Bland det i salaten og mix det rundt. Drys med salami og parmesan
  • Hak frisk chili, hvis du har købt det, og drys på toppen inden servering.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her