5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtigt og simpelt at lave
  • Gode pommes frites

Ulemper

  • Lidt for simpelt. Spæd eventuelt til med en lille salat
Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Hurtig og lækker kombination af paneret fisk og fritter. Hokkaidogræskar er low carb, og er et lækkert og faktisk ret sødt alternativ til almindelige pommes fritter. De smager godt, og i kombination med sesampaneret laks, gør de det rigtig fint

Paneret torsk med hokkaidofritter

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid15 min
Ventetid30 min
Samlet tid45 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 663kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 48g
Fedt: 40g
Fiber: 6g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Hokkaidofritter
  • 1 stk hokkaido græskar
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk tørret timian
Paneret torsk
  • 400 gram torsk
  • 50 gram sesamfrø
  • 1 stk æg

Fremgangsmåde

Hokkaidofritter
  • Tænd for ovnen på 200° C. Skær hokkaido over på midten og fjern kernerne. Skær lange strimler af grøntsagen, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Stryg dem med olivenolie og salt og peber.
  • Giv dem ca. 30 minutter i ovnen, og vend dem gerne en gang eller to, så de får sprød skorpe på begge sider
Paneret torsk
  • Start med at tage 2 skåle, klække et æg i den ene og tilsætte sesamfrø, 0,5 tsk fint salt og lidt peber i den anden skål. Du kan vælge at bruge dine sesamfrø som de er, eller blende dem i eksempelvis en kaffekværn eller miniblender
  • Tilsæt lidt fedtstof på en pande på middelvarme. Vend din fisk i æg, derefter i sesamblandingen, og steg dem på panden i maksimalt 2-3 minutter på hver side.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her