7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Utrolig lækker og spændende salat
- God i smag, saltet og godt match af ingredienser!
- Simpel og med få ingredienser
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Herlig herlig herlig - andre ord er der næsten ikke at sige om denne salat. Vi snupper altid en økologisk peber pepperoni, som steges kortvarigt. Det er en fantastisk kombination med olie og mozzarella. Alt kan dog bruges. Pepperoni i salat er undervurderet, så prøv det. Den er yderst keto!
Spinatsalat med mozzarella, tomater og pepperoni
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 100 gram salami
- 200 gram babyspinat
- 150 gram cherrytomater gerne af forskelligen farver!
- 1 stk rødløg
- 80 gram mozzarella
- 2 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
Stege salami
- Skær salami og steg det kortvarigt på panden ved forholdsvis høj varme. Du behøver ikke fedtstof her, da der er rigeligt i salami.
Salat og anretning
- Hak rødløg, cherrytomater og babyspinat, og skær mozzarella i spisestørrelser hvis det ikke er købt sådan.
- Bland det hele i en skål og top med lidt oliveolie