7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Utrolig lækker og spændende salat
  • God i smag, saltet og godt match af ingredienser!
  • Simpel og med få ingredienser

Ulemper

    Tid
    10
    Smag
    10
    Holdbarhed
    9
    Ingredienser
    9

    Endelig vurdering af retten

    Herlig herlig herlig - andre ord er der næsten ikke at sige om denne salat. Vi snupper altid en økologisk peber pepperoni, som steges kortvarigt. Det er en fantastisk kombination med olie og mozzarella. Alt kan dog bruges. Pepperoni i salat er undervurderet, så prøv det. Den er yderst keto!

    Spinatsalat med mozzarella, tomater og pepperoni

    Bedøm denne ret

    5 fra 1 stemme
    Køkkentid10 min
    Samlet tid10 min
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 547kcal
    Kulhydrater: 7g
    Protein: 20g
    Fedt: 49g
    Fiber: 2g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    • 100 gram salami
    • 200 gram babyspinat
    • 150 gram cherrytomater gerne af forskelligen farver!
    • 1 stk rødløg
    • 80 gram mozzarella
    • 2 spsk olivenolie

    Fremgangsmåde

    Stege salami
    • Skær salami og steg det kortvarigt på panden ved forholdsvis høj varme. Du behøver ikke fedtstof her, da der er rigeligt i salami.
    Salat og anretning
    • Hak rødløg, cherrytomater og babyspinat, og skær mozzarella i spisestørrelser hvis det ikke er købt sådan.
    • Bland det hele i en skål og top med lidt oliveolie
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her