7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Utrolig lækker og spændende salat
  • God i smag, saltet og godt match af ingredienser!
  • Simpel og med få ingredienser

Ulemper

Tid
10
Smag
10
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Herlig herlig herlig - andre ord er der næsten ikke at sige om denne salat. Vi snupper altid en økologisk peber pepperoni, som steges kortvarigt. Det er en fantastisk kombination med olie og mozzarella. Alt kan dog bruges. Pepperoni i salat er undervurderet, så prøv det. Den er yderst keto!

Spinatsalat med mozzarella, tomater og pepperoni

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid10 min
Samlet tid10 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 547kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 20g
Fedt: 49g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 100 gram salami
  • 200 gram babyspinat
  • 150 gram cherrytomater gerne af forskelligen farver!
  • 1 stk rødløg
  • 80 gram mozzarella
  • 2 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

Stege salami
  • Skær salami og steg det kortvarigt på panden ved forholdsvis høj varme. Du behøver ikke fedtstof her, da der er rigeligt i salami.
Salat og anretning
  • Hak rødløg, cherrytomater og babyspinat, og skær mozzarella i spisestørrelser hvis det ikke er købt sådan.
  • Bland det hele i en skål og top med lidt oliveolie
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her