2.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • En god opskrift på RIGTIGE frikadeller
  • Pofiber trækker godt med væske til sig, så konsistensen bliver god

Ulemper

  • Mangler fedt, så supplerer med fedtholdigt tilbehør
Tid
7
Smag
10
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Frikadeller inspireret af danske mad bloggere. Ingredienserne i frikadellerne giver det en god og lækker struktur, og gør det muligt at blande æg m.m. i dem, uden at bliver smattet, da pofiber gør sit arbejde godt i denne sammenhæng. Louise har tilføjet en god opskrift på RIGTIGE frikadeller! TAK

 

Frikadeller

Bedøm denne ret

4.38 fra 8 stemmer
Køkkentid20 min
Ventetid40 min
Samlet tid1 t
Opskrift af: Louise Darling
Opskrift til: 20 frikadeller
Kalorier: 97kcal
Kulhydrater: 1g
Protein: 9g
Fedt: 6g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 800 gram hakket svine- og kalvekød
  • 2 stk rødløg
  • 2 stk æg
  • 75 ml piskefløde
  • 3 spsk pofiber

Fremgangsmåde

  • Bland alle ingredienser sammen i en skål. Du skal formentligt bruge hænderne til at ælte det hele godt og grundigt sammen.
  • Steg det i lidt fedtstof på en pande
  • Du kan med fordel tage en ske og et glad vand. Dyppe skeen i vandet og bruge den til at forme en frikadelle i din hånd.
  • Du kan overveje at tilføje frisk persille eller andre krydderurter, hvis du vil peppe dem lidt op.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her