5.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hurtig og simpel at lave
- Smager godt og mætter
Ulemper
- Over dobbelt så meget protein som fedt
Endelig vurdering af retten
Dette er en hurtig og simpel ret, der kan bruges til frokost, eller suppleres op til et godt aftensmadsmåltid. Som altid keto venligt, og med en rigtig lækker og smart parmesan marinade
Parmesanmarineret kylling med simpel salat
Bedøm denne ret
Ingredienser
Parmesanmarineret kylling
- 80 gram parmesan
- 0,5 tsk stødt paprika
- 1 stk æg
- 225 gram kyllingebryst
- 2 spsk smør
Salat
- 0,25 stk agurk
- 40 gram tomater
- 0,5 stk rødløg
Fremgangsmåde
- Tag først en skål og riv parmesan fint i skålen. Tilsæt paprika, salt og peber. Tag derefter en skål mere og klæk et æg i den.
- Har du et meget stort stykke kylling, vil vi anbefale at skære den i 2-3 mindre dele, da overfladen for marinaden bliver større. Vend først kylling i æg, og derefter i parmesan. Steg på en pande ved middel varme i smørret, indtil kyllingen er gennemstegt. Pas på med for høj varme, da det brænder parmesanosten for meget på.
- Skær rødløg i strimler, agurk i skiver og tomat i skiver. Server det ved, og top med andet grønt, hvis du ønsker at du supplere det lidt.