5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og simpel at lave
  • Smager godt og mætter

Ulemper

  • Over dobbelt så meget protein som fedt
Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Dette er en hurtig og simpel ret, der kan bruges til frokost, eller suppleres op til et godt aftensmadsmåltid. Som altid keto venligt, og med en rigtig lækker og smart parmesan marinade

 

Parmesanmarineret kylling med simpel salat

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid10 min
Ventetid15 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 640kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 72g
Fedt: 34g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Parmesanmarineret kylling
  • 80 gram parmesan
  • 0,5 tsk stødt paprika
  • 1 stk æg
  • 225 gram kyllingebryst
  • 2 spsk smør
Salat
  • 0,25 stk agurk
  • 40 gram tomater
  • 0,5 stk rødløg

Fremgangsmåde

  • Tag først en skål og riv parmesan fint i skålen. Tilsæt paprika, salt og peber. Tag derefter en skål mere og klæk et æg i den.
  • Har du et meget stort stykke kylling, vil vi anbefale at skære den i 2-3 mindre dele, da overfladen for marinaden bliver større. Vend først kylling i æg, og derefter i parmesan. Steg på en pande ved middel varme i smørret, indtil kyllingen er gennemstegt. Pas på med for høj varme, da det brænder parmesanosten for meget på.
  • Skær rødløg i strimler, agurk i skiver og tomat i skiver. Server det ved, og top med andet grønt, hvis du ønsker at du supplere det lidt.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her