11.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Simpel og hurtig
- En god smagsblanding. Fennikel giver et godt underspil
Ulemper
- Kulhydrater fra granatæble - Det er dog mere end acceptabelt
Endelig vurdering af retten
En rigtig god salat, hvor dressingen er et uundværligt supplement. Salaten har stegt chorizo, som sammen med granatæble og kan stå helt alene med spidskål og fennikel. Den er super sund, og ganske simpel - God på keto!
Spidskålssalat med chorizo og granatæble
Bedøm denne ret
Ingredienser
Salat
- 0,5 stk spidskål
- 1 stk fennikel
- 1 stk rødløg
- 80 gram chorizo
- 30 gram granatæble kerner
- 1 spsk olivenolie
- 0,5 bundt frisk persille
Dressing
- 1 spsk olivenolie
- 2 tsk æblecidereddike
- 1 tsk sukrin
- 1 tsk sennep
Fremgangsmåde
Chorizo og stegning
- Skær chorizo i mindre stykker og steg det på en pande.
Salat
- Skær spidskål og rødløg, og riv fennikel fint. Jo finere du river fennikel, jo mere anonym bliver det i salaten. Selvom det altid har underspil i smagen, fordi fennikels smag er kraftig.
Dressing
- Lav dressingen i en skål ved at blande alle ingredienser dertil. Hæld det over dressingen lige inden servering. Boooon appetit!
Anretning og servering
- Bland salat, og chorizo, skær granatæble over og riv klumper af frugten. Herfra kan du pille stykkerne ud på den nemmeste og bedste måde. Hak lidt persille og drys over, og drys med lidt salt og peber.