5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Simpel og lækker
  • Low carb og mættende
  • Nogenlunde kalorielet

Ulemper

  • En del protein kontra fedt
Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

I den her opskrift tager vi en simpel svinemørbrad, og marinerer den ganske godt og grundigt, og smækker dem på grillspyd, bare fordi det er lidt lækkert. Vi serverer den med rolig salat, og lidt kogt broccoli til, for at få rigeligt med grøntsager. Den er ganske lækker, god på Keto, og bedst af alt - Simpel

Marinede svinemørbrad på spyd på bund af frisk salat og broccoli

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid20 min
Ventetid20 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 627kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 75g
Fedt: 32g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Svinemørbrad
  • 600 gram svinemørbrad
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 0,25 bundt frisk persille
  • 0,5 tsk tørret oregano
  • 0,25 tsk tørret basilikum
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 spsk sojasauce
Salat og broccoli
  • 1 stk broccoli
  • 100 gram rucola
  • 50 gram cherrytomater
  • 1 stilke bladselleri
  • 1 spsk sesamfrø

Fremgangsmåde

Svinemørbrad
  • Hvis det er træspyd du bruger, er det en god idé at lægge dem i varm vand i ca. 5-10 minutter, så de bliver gennemvædet, og dermed ikke brænder på under stegning eller grilning.
  • Start så med at skære store fedtkanter eller sener væk fra sin svinemørbrad, skær den i mindre og velegnede skiver, så de passer til dit spyd. Læg kødet i en frysepose, og tilsæt så resten af ingredienserne til posen.
  • Vend posen på hovedet over en pande, men hold på kødet, så det kun er marinaden der lander på panden. Kog det op, så det syder en smule (men det må ikke ryge, da olivenolien så får for meget!), og sæt kødet på dine spyd imens. Steg kødet på alle sider, og det er gennemstegt når væsken der kommer ud af den er gennemsigtig (og ikke rød) når kødet klemmes.
Salat og broccoli
  • Sæt vand til at koge og skær dine broccoli i buketter. Kog dem i vandet i ca. 5 minutter, si vandet fra og drys med salt.
  • Skyl tomater, bladselleri og rucola. Anret rucola på tallerknerne og halver tomater Skær bladselleri i tynde skiver og top på salaten.
  • Anret dine kødspyd på salaten og drys det hele med sesamfrø
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her