5.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hurtig at lave
- Lav på kulhydrater
- Rig på fedt
Ulemper
- Skal smages godt til, da de ellers kan være lidt smagsløse
Endelig vurdering af retten
Blomkålsrösti som tilbehør til maden, er et fantastisk alternativ til kartoflen. Den kræver ganske få ingredienser at fremstille, er hurtig at lave, og står i ovnen og passer sig selv, imens resten af måltidet forberedes
Blomkålsrösti
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 1 stk blomkål
- 150 gram revet ost
- 2 stk æg
- 2 tsk tørret oregano
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200° C.
- Skær blomkålen i mindre stykker, og kom dem i en skål.
- Til blomkålen tilsættes de resterende ingredienser, og det hele blendes med en stavblender
- Mosen fordeles på en bradepande, i de ønskede størrelser til röstierne, og bages herefter i ovnen i ca. 20-30 min ved 200°