5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig at lave
  • Lav på kulhydrater
  • Rig på fedt

Ulemper

  • Skal smages godt til, da de ellers kan være lidt smagsløse
Smag
8.5
Tid
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Blomkålsrösti som tilbehør til maden, er et fantastisk alternativ til kartoflen. Den kræver ganske få ingredienser at fremstille, er hurtig at lave, og står i ovnen og passer sig selv, imens resten af måltidet forberedes

Blomkålsrösti

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid20 min
Ventetid25 min
Samlet tid45 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 382kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 33g
Fedt: 19g
Fiber: 6g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk blomkål
  • 150 gram revet ost
  • 2 stk æg
  • 2 tsk tørret oregano

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200° C.
  • Skær blomkålen i mindre stykker, og kom dem i en skål. 
  • Til blomkålen tilsættes de resterende ingredienser, og det hele blendes med en stavblender
  • Mosen fordeles på en bradepande, i de ønskede størrelser til röstierne, og bages herefter i ovnen i ca. 20-30 min ved 200°
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her