3.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- En super god salat, der egner sig både til frokost og aftensmad
- Meget mættende og med et godt næringsindhold
Ulemper
Endelig vurdering af retten
En klassisk salat med kylling og bacon, som vi topper med en karry dressing, der smager fantastisk. Det er et hurtig måltid, der er velsmagende, mættende, og har et pænt indhold af kulhydrater, fedt og protein.
Kylling og baconsalat med karrydressing
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 125 gram bacon
- 300 gram kyllingebryst
- 1 stk rødløg
- 1 stk agurk
- 125 gram krølsalat
- 50 gram cherrytomater
- 30 gram mandelsplinter
Hjemmelavet karrydressing
- 125 gram creme fraiche 38%
- 15 gram mayonnaise 1 spsk
- 2 tsk stødt karry
- 1 spsk citronsaft
Fremgangsmåde
Bacon og kylling
- Start med at stege bacon på en pande. Sæt det til side og krydder kyllingestykkerne med salt og peber. Steg dem på panden efter dit bacon. Imens kødet steger, gør du resten af salaten klar.
- Skyl krølsalat, agurk og tomater. Skær agurk i skiver, del tomater og skær rødløg i skiver. Læg det i en skål eller anret det på tallerken fra start. Tilsæt mandelsplinter, eller steg mandler og hak dem fint. Lav nu dressingen
Dressingen
- Lav dressingen ved at blande alle ingredienser sammen, og smage det til med salt og peber og eventuelt mere citron.
- Hæld halvdelen af dressingen i salaten og bland den rundt. Læg kylling og bacon på toppen og stryg det sidste af dressingen over.