5.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Smager godt og mætter
- Godt næringsindhold og smagfuld
Ulemper
- Hytteosten kan sætte sig lidt på panden og vanskeliggøre det lidt
Endelig vurdering af retten
En variation af æggekage, som er spækket med hytteost. Som topping har vi stegt salami og peberfrugter, og drysset med lidt cheddar der har fået lov at smelte. En lækker og mættende morgenmad eller frokost.
Æggekage med hytteost, salami og cheddar
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 40 gram salami
- 0,5 stk peberfrugter
- 2 stk æg
- 50 gram hytteost ca. 1,5 spsk
- 0,5 tsk tørret oregano
- 0,5 spsk olivenolie
- 20 gram cheddar
Fremgangsmåde
- Skær salami i stykker og steg det på panden. Skær peberfrugt i skiver og steg dem med salamien. Tag det af når det er stegt efter dine behov.
- Bland æg og hytteost i en skål og tilsæt salt og oregano. Bland det godt sammen. Tilsæt olivenolie til panden og smør det over hele panden, da hytteost ellers klistrer fast. Hæld fyldet over panden og lad det blive til en omelet. Pas på med at løsne det for meget inden det er helt stegt, da hytteosten kan sætte sig fast.
- Drys med lidt cheddar på toppen og tilsæt salami og peberfrugter. Bon appetit!