8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hverdagsagtig
  • Lækker og smagfuld
  • Super simpel og hurtig at lave

Ulemper

Tid
7
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Det her er en super god, simpel og lækker hverdagsret, som kan serveres for alle og enhver. Den smager godt, og BBQ saucen på kyllingen gør underværker. Den serveres med en bønnesalat, der både mætter, er sund og toppes med både feta og mandler.

Baconindpakket kyllingefilet med bønnesalat

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid10 min
Ventetid30 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 653kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 56g
Fedt: 42g
Fiber: 7g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Baconindpakket kylling
  • 1 spsk BBQ sauce
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 1 tsk stødt paprika
  • 350 gram kyllingebryst
  • 125 gram bacon
  • 1 spsk æblecidereddike
Bønnesalat
  • 200 gram grønne bønner
  • 75 gram cherrytomater
  • 0,5 stk rødløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 50 gram feta
  • 25 gram mandler

Fremgangsmåde

Baconindpakket kylling
  • Tænd for ovnen på 200°. Start med at lave en blanding af BBQ sauce, presset hvidløgsfed, paprika og salt og peber. Skær kyllingebryst over, så du får 3-4 stk, og smør dem med BBQ marinaden.
  • Vikl bacon rundt om din kylling og læg det i et ovnfast fad. Bag det ved 200° i ovnen i ca. 25-30 minutter.
Bønnesalat
  • Kog de grønne bønner i 2-3 minutter. Afkøl dem og læg dem i en skål. Halver cherrytomater og læg ved, og skær rødløg i stimler. Tilsæt olivenolie og bland det godt sammen. Læg feta i klumper på toppen og hak mandler fint, som du drysser på bønnesalaten inden servering
  • Server bønnesalaten med din baconindpakket kyllingestykker
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her