7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hverdagsagtig
- Hurtig ret uden de store finter
- Smager godt og er kalorielet
Ulemper
Endelig vurdering af retten
En utrolig hverdagsagtig og kalorielet ret, der mætter fint. Den består af hjemmelavede og hurtige blomkålsrösti der bages, og suppleres med en tomatsalat og bagt laks. Den får et fint tvist af forskellige smage, og er generelt en lækker og hurtig Keto ret uden de store finter.
Bagt torsk med tomater og blomkålsrösti
Bedøm denne ret
Ingredienser
Blomkålsrösti
- 0,5 stk blomkål stort
- 100 gram cheddar
- 1 stk æg
- 0,5 tsk tørret oregano
- 0,5 stk rødløg
Fisk
- 300 gram torsk
Tomatsalat
- 150 gram cherrytomater
- 1 spsk olivenolie
- 0,5 tsk balsamico eddike
Fremgangsmåde
Blomkålsrösti
- Tænd ovnen på 200 grade°. Skær blomkålen i mindre stykker, og kom det i en foodprocessor
- Til blomkålen tilsættes de resterende ingredienser, og det hele blendes til en samlet mos. Løget skærer du i strimler eller hakker fint, og tilsæt det så i blomkålsmassen uden at blende, men ved at røre det ind i massen med en ske.
- Mosen fordeles på en bradepande med bagepapir, i de ønskede størrelser til röstierne, og bages herefter i ovnen i ca. 20-30 min ved 200°.
Fisk
- Tilsæt torsk i et ovnfast fad, og drys med salt og peber. Krydder eventuelt med dild eller andre krydderier, du finder passende. Bag i ovnen i 15 minutter ved 200°
Tomatsalat
- Skær cherrytomater i halve eller kvarte. Hak løg fint og bland det med dine tomater. Tilsæt olivenolie, balsamicoeddike og salt og peber.