4.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Sund og nærende
- Holder dig mæt hele dagen
- Lækker
- Hurtigt at lave om morgenen
Ulemper
- Dyrt at lave (brød)
Endelig vurdering af retten
En mættende og rigtig sund morgenmad, der kan holde dig i gang det meste af dagen. Stenalderbrød er hjemmelavet, og er et lækkert og ketovenligt rugbrød, du kan spise hver dag. Denne morgenmad er normal og kan spise af alle, LCHF, keto eller ikke, og er derfor ideel for de fleste. Derudover er den hurtig at lave.
Blødkogte æg og stenalderbrød med pålæg
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 2 stk æg blødkogt
- 1 skive Hjemmelavet stenalderbrød
- 1 stk pålæg til stenalderbrød
Fremgangsmåde
- Fyld en gryde med vand og kog det op.
- Når vandet koger, sænker du langsomt et æg ned i vandet med en ske.Kog ægget i ca. 6-7 minutter. Når tiden er gået, hælder du det kogende vand ud i vasken og fylder gryden med koldt vand, hælder dette fra, og gør det én gang til. På denne måde frastødes skallen, og du kan nemt pille dit æg (virker 9 ud af 10 gange).
- Skær en skive af dit stenalderbrød, og spise det med dit yndlingspålæg, sammen med og to blødkogte æg