4.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Sund og nærende
  • Holder dig mæt hele dagen
  • Lækker
  • Hurtigt at lave om morgenen

Ulemper

  • Dyrt at lave (brød)
Smag
9
Tid
10
Holdbarhed
9
Ingredienser
6

Endelig vurdering af retten

En mættende og rigtig sund morgenmad, der kan holde dig i gang det meste af dagen. Stenalderbrød er hjemmelavet, og er et lækkert og ketovenligt rugbrød, du kan spise hver dag. Denne morgenmad er normal og kan spise af alle, LCHF, keto eller ikke, og er derfor ideel for de fleste. Derudover er den hurtig at lave.

Blødkogte æg og stenalderbrød med pålæg

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid2 min
Ventetid7 min
Samlet tid9 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 474kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 26g
Fedt: 30g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 2 stk æg blødkogt
  • 1 skive Hjemmelavet stenalderbrød
  • 1 stk pålæg til stenalderbrød

Fremgangsmåde

  • Fyld en gryde med vand og kog det op. 
  • Når vandet koger, sænker du langsomt et æg ned i vandet med en ske.
    Kog ægget i ca. 6-7 minutter. Når tiden er gået, hælder du det kogende vand ud i vasken og fylder gryden med koldt vand, hælder dette fra, og gør det én gang til. På denne måde frastødes skallen, og du kan nemt pille dit æg (virker 9 ud af 10 gange).
  • Skær en skive af dit stenalderbrød, og spise det med dit yndlingspålæg, sammen med og to blødkogte æg
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her