3.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lækker, frisk og krydret
  • Utrolig nemt at lave, og smager hammer godt

Ulemper

Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
7
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Nogle gange er selve retten simpel, og det er marinaden der udgør en afgørende faktor. Det er tilfældet her, idet denne frokost ret er utrolig simpel ved blot at kombinere en dåse tun med lidt frisk salat. Vi hvidløgsmarinerer tunen, og hælder en frisk, lækker og italiensk krydret dressingen over salaten

Krydret tunsalat med citron marinade

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid0 min
Samlet tid15 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 654kcal
Kulhydrater: 3g
Protein: 40g
Fedt: 49g
Fiber: 5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Tun og marinade dertil
  • 125 gram tun drænet vægt
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 0,5 tsk chiliflager
  • 0,5 spsk olivenolie
  • 3 spsk citronsaft
Salat
  • 60 gram rucola
  • 50 gram cherrytomater
Salatdressing
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk tørret timian
  • 0,5 tsk tørret oregano
  • 2 spsk citronsaft
Snacks
  • 35 gram mandler

Fremgangsmåde

Tun og marinade dertil
  • Start med at lægge din tun i en lille skål. Pres hvidløgsfed deri, og saften fra ca. en halv citron. Tilsæt olivenolie og chiliflager. Bland det godt rundt. Lav salaten nu.
Salat
  • Hak rucola lidt og halver cherry tomater. Læg det på en tallerken eller i en madpakke, og lav marinaden dertil.
Salat marinade
  • Lav en dressing af olivenolie, timian, oregano, salt og peber og saft fra en halv citron. Hæld dressingen over salaten.
Servering
  • Server den marinerede tun med salaten, og tilsæt enten mandlerne, eller spis dem ved siden af.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her