3.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lækker, frisk og krydret
  • Utrolig nemt at lave, og smager hammer godt

Ulemper

    Tid
    8
    Smag
    9
    Holdbarhed
    7
    Ingredienser
    9

    Endelig vurdering af retten

    Nogle gange er selve retten simpel, og det er marinaden der udgør en afgørende faktor. Det er tilfældet her, idet denne frokost ret er utrolig simpel ved blot at kombinere en dåse tun med lidt frisk salat. Vi hvidløgsmarinerer tunen, og hælder en frisk, lækker og italiensk krydret dressingen over salaten

    Krydret tunsalat med citron marinade

    Bedøm denne ret

    0 fra 0 stemmer
    Køkkentid15 min
    Ventetid0 min
    Samlet tid15 min
    Opskrift til: 1 person
    Type: [Keto]
    Kalorier: 654kcal
    Kulhydrater: 3g
    Protein: 40g
    Fedt: 49g
    Fiber: 5g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    Tun og marinade dertil
    • 125 gram tun drænet vægt
    • 2 stk hvidløgsfed
    • 0,5 tsk chiliflager
    • 0,5 spsk olivenolie
    • 3 spsk citronsaft
    Salat
    • 60 gram rucola
    • 50 gram cherrytomater
    Salatdressing
    • 1 spsk olivenolie
    • 1 tsk tørret timian
    • 0,5 tsk tørret oregano
    • 2 spsk citronsaft
    Snacks
    • 35 gram mandler

    Fremgangsmåde

    Tun og marinade dertil
    • Start med at lægge din tun i en lille skål. Pres hvidløgsfed deri, og saften fra ca. en halv citron. Tilsæt olivenolie og chiliflager. Bland det godt rundt. Lav salaten nu.
    Salat
    • Hak rucola lidt og halver cherry tomater. Læg det på en tallerken eller i en madpakke, og lav marinaden dertil.
    Salat marinade
    • Lav en dressing af olivenolie, timian, oregano, salt og peber og saft fra en halv citron. Hæld dressingen over salaten.
    Servering
    • Server den marinerede tun med salaten, og tilsæt enten mandlerne, eller spis dem ved siden af.
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her