4.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Tærtedej nøjagtig så lækker som du kender den
  • God smag

Ulemper

  • Hvis dejen ikke er tynd nok, kan den pludseligt smage upassende af mandel
Tid
7
Smag
9
Holdbarhed
10
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En tærte præcist som du kender den. Dejen er sprød og lækker, og ja - Faktisk nøjagtig som almindelig tærtedej. Fyldet er passende og lækkert, og tærten mætter utrolig meget, så du kan sikkert nok maksimalt spise en kvart. Spis den med en salat til!

 

Broccoli bacon tærte

Bedøm denne ret

4.41 fra 5 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid30 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 8 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 551kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 29g
Fedt: 40g
Fiber: 0g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Tærtedej
  • 280 gram mandelmel
  • 2 stk æg
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk smør
  • 1 tsk bagepulver
Tærtefyld
  • 200 gram bacon
  • 1 stk broccoli
  • 1 stk rødløg
  • 100 gram parmesan
  • 8 stk æg
  • 1 bundt frisk persille
  • 1 bundt frisk purløg
  • 3 stilke forårsløg

Fremgangsmåde

Tærtedej
  • Tænd ovnen på 200°. Bland alle ingredienser for tærtedejen. Mandelmel, æg, smør, salt og peber. Form det til en dej
  • Læg dejen på et stykke bagepapir og læg endnu et stykke bagepapir ovenpå. Form tærtedejen så svarer til din tærteform. Vi brugte en 23 cm tærteform. 
  • Smør din tærteform med fedtstof og flyt din tærtedej til formen. Vi lagde tærteformen på dejen og vendte det hele på hovedet. Tryk dejen godt rundt og fold kanten ned, hvis der stikker kant over tærteformen. Forbag tærtedejen i 10 minutter.
Tærtefyld
  • Steg bacon og riv det mindre stykker. 
  • Hak purløg, persille og forårsløg, samt rødløg og broccoli. Læg det i en skål og tilsæt 8 æg samt 100 gram revet parmesan. Tilsæt bacon. Bland det godt rundt, og tilføj det til tærtedejen, så den dækker alle områder af dejen. Bag den i 30-35 minutter i ovnen ved 200°
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her