7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Nem og hurtig at lave
  • Ganske få ingredienser
  • Smager godt

Ulemper

Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Her får du en lækker, farverig go super nem ret med oksekød, som både er spicy, fyld af smag og sprødhed, og som kan bruges til mange ting. Vi kan spises som den er, eller bruges sammen med Keto venlige madpandekager og andre ting

Spicy kålgryde med oksekød og grøntsager

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid20 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 525kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 45g
Fedt: 32g
Fiber: 6g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 spsk smør
  • 0,5 stk rødløg
  • 400 gram hakket oksekød
  • 2 tsk paprika
  • 2 tsk karry
  • 2 tsk oregano
  • 2 tsk chilipulver
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 0,5 stk aubergine
  • 0,5 stk squash
  • 1 stk peberfrugter
  • 0,5 stk spidskål
  • 0,5 bundt frisk persille
  • 50 gram tomatpure
  • 150 ml bouillon

Fremgangsmåde

  • Hak løget fint og steg i smør på en pande, indtil løgene bliver møre. Tilsæt så hakket oksekød og steg til det er brunet. Hak godt igennem med en paletkniv så det bliver delt. Tilsæt halvdelen af dine krydderier og gem resten til grøntsagerne. Skær aubergine og squash i mindre stykker imens, skær peberfrugt i stimler og hak spidskål fint.
  • Tag oksekødet af. Tilsæt olivenolie til panden, tilsæt grøntsagerne, presset hvidløgsfed og resten af krydderierne, og steg i ca. 7-8 minutter til de virker lidt møre, eller passer til din smag.
  • Tilsæt oksekødet igen, hak persille fint og tilsæt det sammen med bone broth (eller almindelig oksebouillon) og tomatpure. Steg det godt igennem og rør tit. Smag til med salt, peber og flere af de allerede brugte krydderier.
  • Server med lidt drysset persille på toppen
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her