12.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Det bedste fra en burrito i en salat
  • Pyntet med chiafrø og andre lækre og sunde ting

Ulemper

Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Burritosalat er det bedste fra en burito, men uden brødet. I stedet blander vi det hele i en lækker salat, og topper den med salsa, chiafrø og lime. Den er super hurtig at lave og herlig velsmagende.

Burritosalat med kylling

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid15 min
Ventetid15 min
Samlet tid30 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 628kcal
Kulhydrater: 12g
Protein: 48g
Fedt: 40g
Fiber: 7g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Kyllingen
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk tørret spidskommen
  • 2 spsk olivenolie
  • 400 gram kyllingebryst
Resten af salaten
  • 100 gram frisk spinat
  • 0,25 bundt frisk koriander
  • 0,5 stk rødløg
  • 2 stk avocado
  • 1 stk lime
  • 250 gram blomkålsris
  • 50 gram salsa
  • 2 spsk smør
  • 20 gram chiafrø

Fremgangsmåde

Kyllingen
  • Start med at blande krydderierne til kyllingen i en pose. Tilsæt olivenolie og kyllingen, og bland det godt. Lad det trække i et minutter.
  • Tilsæt posens indhold på en pande, og steg kyllingen indtil den er gennemstegt.
Resten af salaten
  • Lav en stor skål og tilsæt spinat, hak koriander og løg, halver lime og gør avocadoerne klar, ved at skære dem i skiver.
  • Tag en pande og tilsæt smør. Steg blomkålsris i smørret (hvis det er et frisk blomkål, skal det lige en tur i foodprocessoren, så det bliver til blomkålsris). Steg det ved hård varme i et par minutter. Smag til med salt og peber.
  • Tilsæt blomkålsrisene til salaten sammen med koriander, lime og løg. Bland det rundt og læg derefter kylling og avocado ved, og spis den med salsa til. Drys med chiafrø inden servering.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her