5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Simpel og god ret, der kan lidt ekstra
  • Smager godt og er ganske kalorielet

Ulemper

Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Her får du en super god, lækker og Keto egnet ratatouille, som grilles i en sølvpapirs"båd", og krydres med peatnutbutter og soja. Vi forsteger kyllingen, og griller eller bager det hele sammen efterfølgende. Retten serverer vi med blomkålsris og frisk tomat

Grillet ratatouille og kylling med blomkålsris

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid15 min
Ventetid20 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 418kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 36g
Fedt: 26g
Fiber: 5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 300 gram kyllingebryst
  • 1 stk peberfrugter
  • 0,5 stk squash
  • 1 stk frisk chili
  • 4 stk hvidløgsfed
  • 1 stk rødløg
  • 1 spsk sojasauce
  • 0,5 spsk peanutbutter
  • 1 spsk olivenolie
  • 200 gram blomkålsris
  • 1 spsk smør

Fremgangsmåde

Grillet ratatouille
  • Tilsæt olivenolie på en pande. Skær kylling i spisestørrelser og steg det lidt på panden. Vi vil vil derefter grille eller bage en sølvpapirs"pose" med grøntsagerne, men forsteger kyllingen. De skal ikke være helt gennemstegt, men skal mere eller mindre afbrunet på alle sider
  • Skær peberfrugt, squash og løg i spisestørrelser og læg i en frysepose. Hak chili fint. Pres hvidløgsfed eller skær dem i store stykker og læg også i posen. Når kylling er det er gennemstegt og fedtstoffet fra panden.
  • Tag en skål og tilsæt soja, peanutbutter og olivenolie, samt salt og peber. Bland det helt sammen, og tilsæt eventuelt 1 spsk vand hvis du finder det nødvendigt. Tilsæt det i posen og ryst den godt rundt
  • Tag et stort stykke sølvpapir og læg det i to lag. Form "både", hvor du folder siderne op hele vejen rundt. Fordel indholdet fra posen i de to både. Grill posens indhold eller bag det i ovnen i ca. 15 minutter. På grillen skal de maximalt have 5-10 minutter, afhængigt af varmen naturligvis
Blomkålsris
  • Tilsæt smør på en pande og sæt varmen på høj. Når det syder tilsætter du blomkålsris og steger det ved hård varme i ca 2-3 minutter. Det skal være så varmt, at du skal røre i det ofte, for at de ikke brænder på. Blomkålsrisene kan sikkert laves på samme måde som ovenstående med en sølvpapirsbåd, men det gjorde vi ikke.
  • Skær kolde og friske tomater i både og server dem til blomkålsris og din ratatouille
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her