8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Ikke spor meget køkkentid
  • Et lækkert måltid der passer godt sammen
  • Lækker fingermad

Ulemper

Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

En velsmagende opskrift på spareribs og coleslaw, der er hverken kompliceret eller tidskrævende i køkkenet. Kødet skal plejes lidt under bagningen, for at sikre, at den bliver krydret og velsmagende, men resten af retten er hurtigt klaret.

Perfekte spareribs med simpel coleslaw

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid25 min
Ventetid1 t 30 min
Samlet tid1 t 55 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 807kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 32g
Fedt: 65g
Fiber: 5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Spareribs
  • 700 gram spareribs
  • 2 spsk BBQ krydderi
Marinade til kødet
  • 60 gram tomatpure
  • 2 spsk sukrin, kan undlades
  • 0,5 tsk sennep
  • 0,25 tsk muskatnød
  • 0,5 tsk peber
  • 2 spsk ketchup
  • 1 spsk sojasauce
  • 0,5 tsk salt
  • 50 ml vand
Coleslaw
  • 0,5 stk hvidkål
  • 2 stk gulerødder
  • 30 gram mayonnaise
  • 30 gram creme fraiche 38%
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 tsk æblecidereddike

Fremgangsmåde

Spareribs fersk eller færdigkøbte
  • Hvis du har købt dine spareribs som helt fersk (uden at det er krydret på forhånd), skal du starte med at afpudse dit kødstykke. Har du købt dem færdigkrydret, skal du følge anvisningen på pakken.
  • Tænd for ovnen på 200°. Drys kødet med barbecuekrydderi, alternativt med paprika, salt, peber og lidt chili. Sæt dem i ovnen i 1,5 time. Start med at give den 30 minutter uden marinade. Tag dem derefter ud, og smør den med marinaden. Smør dem ca. hver 10. minut herfra, eller indtil der ikke er mere marinade.
Coleslaw
  • Snit hvidkål og gulerødder og tilsæt i en skål. Bland marinaden til coleslaw og tilsæt i skålen. Bland det og smag til med salt og peber.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her