8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Højt indhold af fedt
  • God kombination

Ulemper

  • Rejer - Ikke alle kan lige rejer
Tid
10
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En herlig rejesalat, der indeholder en rigtig god mængde fedt. Kombinationen af æg, rejer og avocado er god, og mayonnaise er prikken over i'et. Frokostopskriften er sund og nærende, og er har masser af vitaminer og sund fedt.

Rejesalat med æg og asparges

Bedøm denne ret

4 fra 4 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid6 min
Samlet tid16 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 474kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 20g
Fedt: 35g
Fiber: 0g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 50 gram rejer
  • 100 gram blandet salat
  • 0,5 stk agurk
  • 2 stk løse tomater
  • 0,5 stk rødløg
  • 25 gram mayonnaise
  • 0,25 bundt asparges
  • 0,5 stk avocado

Fremgangsmåde

  • Sæt en gryde i kog. Når vandet koger, lægger du ægget i med en ske, og giver det 6-7 minutter ved middelvarme (afhængigt af størrelsen på dit æg). Hæld efterfølgende vandet fra, og hæld kold vand i gryden. Lad det ligge i et minut ca.
  • Skyld, hak og klargør alle grøntsagerne imens ægget koget.
  • Anret retten på tallerken med grønt i bunden, rejer og æg på toppen og slut af med mayonnaisen. Husk salt og peber, specielt til ægget.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her