2.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Fin portion
  • Smager rigtig godt
  • Sødt og lækkert

Ulemper

  • Tager lidt tid at lave
Tid
7
Smag
8
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Disse appelsin scones er overraskende gode i smag, konsistens og mæthedsfornemmelse. Vi har haft udfordringer med opskriften, men er i dag en fantastisk opskrift du kan bruge til at byde enhver op til kaffe!

Appelsin kanel scones

Bedøm denne ret

4.58 fra 7 stemmer
Køkkentid35 min
Ventetid50 min
Samlet tid1 t 25 min
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 334kcal
Kulhydrater: 2g
Protein: 12g
Fedt: 29g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 100 gram mandelmel
  • 35 gram smør
  • 40 gram sukrin
  • 15 gram peanutbutter
  • 1 stk æg
  • 1 spsk kokosolie
  • 0,5 tsk kardemomme
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 100 gram hytteost
  • 1 stk appelsin Økologisk, ellers bliver kagen bitter

Fremgangsmåde

  • Tænd for ovnen på 175°
  • Bland alle de tørre ingredienser i en skål, sammen med appelsinskrald fra en halv til en hel citron. Vi brugte et sted imellem. Pres så saft fra en halv citron ned i blandingen.
  • Tag en lille skål og tilsæt smør og kokosolie. Smelt det i mikrobølgeovnen i 20 sekunder. Bland det med peanutbutter. Tilsæt nu de tørre ingredienser i den store skål sammen med et æg og hytteost, og bland det så godt sammen.
  • Tag en lille bageform og smør den med lidt fedtstof. Tilsæt nu dejen og fordel den.
  • Bag den ved 175° i 30-35 minutter, og lad den trække i 10-20 minutter efterfølgende
  • Server med en god kop kaffe til..
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her