2.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Simpelt og lækkert
  • Smager godt og mætter det meste af dagen, hvis du er i ketose

Ulemper

    Tid
    7
    Smag
    9
    Holdbarhed
    5
    Ingredienser
    10

    Endelig vurdering af retten

    Her får du en klassisk opskrift på æg og bacon, der suppleres med et par tomater, og intet andet. Det er en nærende morgenmad, der kan holde de fleste mætte langt over frokost, og specielt hvis de er i ketose.

    Æg og bacon

    Bedøm denne ret

    4 fra 3 stemmer
    Køkkentid1 min
    Ventetid10 min
    Samlet tid11 min
    Opskrift til: 1 person
    Type: [Keto]
    Kalorier: 431kcal
    Kulhydrater: 2g
    Protein: 22g
    Fedt: 29g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    • 2 stk æg
    • 10 ml piskefløde, kan undlades eller mælk
    • 50 gram bacon ca. 3 skiver
    • 30 gram cherrytomater

    Fremgangsmåde

    Bacon
    • Steg bacon på panden, og læg det til side på tallerkenen, når det er gennemstegt efter din præference.
    Røræg
    • Bland æg og piskefløde i en skål
    • Steg røræg på panden i baconfedt. Et godt tip er, kun at stege det i maksimalt middel varme, da æg mister sin struktur og noget af det nærende indhold ved for høj varme. Læg det over på tallerkenen med bacon.
    • Skær dine cherrytomater i halve og læg dem ved, og så er der jo faktisk serveret.
    • Spis eventuelt med en bulletproof kaffe til.
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her