7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Nemt og lækkert
  • Salat og kød - godt til Keto

Ulemper

Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En hurtig, nem og lækker ret, du sikkert ikke har spist før, og som passer godt til Keto. Vi laver mini farsbrød og bager dem i ovnen, og så laver vi en simpel kålsalat til.

Mini farsbrød med kålsalat

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid20 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 617kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 58g
Fedt: 36g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Mini farsbrød
  • 400 gram hakket oksekød
  • 1 stk rødløg
  • 1 stk æg
  • 30 gram flæskesvær
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 tsk tørret oregano
  • 2 spsk ketchup
  • 0,5 tsk chilipulver
Kålsalat
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk sennep
  • 0,5 stk spidskål
  • 0,5 bundt radiser
  • 1 spsk chiafrø

Fremgangsmåde

Mini farsbrød
  • Forvarm ovnen til 180°.
  • Hak løg og pres hvidløg i en skål. Tilsæt hakkede oksekød, æg, oregano samt salt og peber og ælt lidt sammen. Blend flæskesvær fint, og bland det i kødmassen. Form store kødboller af kødmassen, ca. 4 stk, og læg dem i et ovnfast fad, der er smurt med lidt fedtstof.
  • Vi brugte faktisk muffin-forme, første gang vi lavede opskriften, og det gav et godt resultat på formen, men de er formentligt ikke nødvendige. Bag det i ovnen i 15 minutter.
  • Lav en skål med ketcup og chilipulver, og bland det sammen, og tilsæt eventuelt andre krydderier.
Kålsalat
  • Bland citronsaft, olivenolie, sennep og salt og peber i en stor skål. Bland det godt. Hak spidskål fint og tilsæt det i skålen, og bland det hele godt sammen. Skyl radiser og skær dem i skiver og tilsæt dem og bland igen. Drys med chiafrø inden servering, og server med dine mini farsbrød, som er toppet med chiliketcup på toppen.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her