6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og nem
  • Lidt anderledes end almindelig lasagne

Ulemper

  • Mere protein end fedt
Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En utrolig nem Keto lasagne som bruger squash som plader. Ostesovsen er en smule anderledes, og det giver den et lækker tvist i forhold til en almindelig ostesovs. Den er rigtig hurtig at lave, og har et fint indhold for Keto.

Keto lasagne ricotta med squash

Bedøm denne ret

4.5 fra 2 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid25 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 697kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 68g
Fedt: 39g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 800 gram hakket oksekød
  • 2 spsk kokosolie uden smag
  • 800 gram hakkede tomater
  • 3 tsk tørret oregano
  • 3 tsk tørret basilikum
  • 160 gram ricottaost
  • 100 gram parmesan
  • 2 stk æg
  • 4 stk hvidløgsfed
  • 2 stk squash
  • 100 gram revet ost

Fremgangsmåde

  • Steg hakket oksekød i kokosolie eller evt. olivenolie på en pande, og tilsæt de hakkede tomater, når dit oksekød er gennemstegt.
  • Tilsæt tørret basilikum og oregano, og lad det simre på laveste blus.
  • Blend parmesan, ricotta, æg, hvidløgsfed, salt og peber i en blender, eller i en skål med en stavblender. Det er din ostesovs.
  • Skær squash i så tynde skiver, som du overhovedet kan.
  • Tag et mellemstort ovnfast fad og smør det med lidt fedtstof.
  • Læg først et meget tyndt lag kødsovs i bunden og derefter squash. Læg derefter lag med kødsovs, ostesovs og squash – lag på lag, indtil du ikke har mere.
  • Bag lasagnen i 15 minutter. Tag den ud, tilsæt revet ost, og bag den i 15-20 minutter mere, indtil osten har fået en lækker gylden farve.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her