6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Super lækker og sommerlig
  • God til hele familien, da alle kan spise den - Keto eller ej

Ulemper

Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Selvom salaten ser super fancy og super lækker ud, er det noget af det mest simple du kan lave, og særligt her i sommerperioden. En herlig salat der er yderst ketovenlig, og som naturligvis kan spise af hele familien. En ret der skyder sommeren igang. Den serveres med kyllingespyd marineret i peanutbutter, mozzarella, oliven og en masse grønt. Giv den et skud i sommervarmen!

Sommerlig keto salat med kyllingespyd og mozzarella

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid20 min
Ventetid15 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 648kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 58g
Fedt: 37g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Kyllingespyd
  • 300 gram kyllingebryst
Marinade
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 1 spsk peanutbutter
Salat
  • 125 gram rucola
  • 1 stk agurk
  • 3 stk æg
  • 50 gram oliven kalamata
  • 60 gram mozzarella
  • 1 stk løse tomater
Slut-dressing
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 tsk balsamicoeddike

Fremgangsmåde

Kyllingespyd
  • Bland alle ingredienserne til marinaden, og skær dine kyllingefileter i mindre stykker, så de passer på et spyd! Læg det hele i en pose og lad det trække i 10-15 minutter. Og læg samtidigt dine spyd i lidt vand, hvis de er lavet af træ.
  • Sæt så dine kyllingestykker på spyd og læg det, så det enten er klar til at blive grillet eller stegt på en pande. Så gør vi lige resten af salaten klar, inden vi steger.
Salat
  • Hak rucola groft, skær agurk i skiver og skær mozzarella i spisestørrelser, hvis du ikke har det ligesom mozzarellakugler, som vi havde. Skær også tomaten i tynde skiver.
  • Anret på et salatfad med salat i bunden og alle ingredienserne på en skiftevis linje.
Æg og fortsat spyd
  • Kog dine æg i ca. 7 minutter, indtil de er færdige. Fjern skallen og halver dem. Læg dem sammen i en linje sammen med salaten
  • Imens æggene koger steger du dine kyllingestykker til de er færdigstegt, og læg dem ved i salatfadet.
Anretning
  • Slut af med at lave en lille blanding af olivenolie og balsamicoeddike, og stryg det hen over salaten inden servering. Drys også lige med lidt oregano.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her