10.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Sommerlig og lækker
- En god ret med pølser, der går lidt i gourmet.
- Mætter godt og er alligevel ganske kalorielet
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Pølser kan godt være gourmet, og særligt hvis det er smagfulde oksepølser, som vi bruger i denne ret. I retten steger vi oksepølser i dild, citron og hvidløgsfed, og serverer den med kogte bønner og en lækker og simpel tomatsalat, der drysses med olivenolie og dild. Det er en mættende, simpel, sommerlig og super god Keto ret, der kan spises af alle - Så prøv den i sommeren.
Sommerlig ret med oksepølser, bønner og frisk tomatsalat
Bedøm denne ret
Ingredienser
Oksepølseret
- 1 spsk smør
- 10 stk oksepølser ca. 400 gram
- 1 spsk smør
- 1 stk hvidløgsfed
- 1 spsk citronsaft
- 1 stk rødløg
- 200 gram grønne bønner
Tomatsalaten
- 2 stk løse tomater
- 2 spsk olivenolie
- 2 stk hvidløgsfed
- 1 bundt frisk dild
Fremgangsmåde
Oksepølseret
- Tag en stor pande og tilsæt lidt olivenolie. Steg pølserne ved middel varme i ca. 8-10 minutter. Tag pølserne af, og tilsæt mere smør.
- Hak rødløg imens det varmer op, og pres et hvidløgsfed. Skær rødløg i stimler og steg det med i 5 minutter. Tilsæt pølserne igen og stryg med lidt citronsaft. Hak din dild helt fint og tilsæt halvdelen til panden. Lad det hele småstege lidt, imens vi gør resten af retten klar.
- Tilsæt vand i en gryde med rigeligt med salt. Kog bønnerne i 5 minutter.
Tomatsalat
- Skær tomaterne i skiver og anret dem som på billedet. Bland presset hvidløgsfed med olivenolie og resten af din friske dild. Stryg det over tomaterne inden servering.
- Server tomatsalat med oksepølseretten og de kogte bønner.