6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • En hurtig og fin ret
  • God smag

Ulemper

  • Kræver spiralizer
Tid
10
Smag
8
Holdbarhed
6
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Dette er faktisk en hurtig og utrolig lækker keto ret, der kan bruges både til aftensmad og til frokost. Den tager praktisk talt 15 minutter at lave. Den er super low carb med squash som pasta, og bacon, æg, ost og olie som fedt. Den smager fint, og er et godt alternativ til carbonara.

Spagettisquash no-carbonara

Bedøm denne ret

4 fra 2 stemmer
Køkkentid2 min
Ventetid10 min
Samlet tid12 min
Opskrift til: 2 person
Type: [Keto]
Kalorier: 438kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 26g
Fedt: 32g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 2 stk squash til spagettisquash
  • 100 gram bacon
  • 4 stk hvidløgsfed
  • 40 gram grønne bønner
  • 1 stk æg
  • 40 ml piskefløde
  • 30 ml mandelmælk, usødet
  • 60 gram parmesan

Fremgangsmåde

  • Varm en pande og steg dit bacon. Gør resten af ingredienserne klar imens. Riv din squash pasta (med en spiralizer som denne, alternativt kan du skære/rive dem, men det bliver ikke nær så godt), gør hvidløgsfed klar, optø (hvis nødvendigt) og skær dine grønne bønner i små stykker
  • Tag bacon af panden og steg hvidløg i baconfedt. Tilsæt piskefløden og mandelmælk, og lad det bruse lidt op. Tag panden af varme og tilsæt derefter dit æg. Bland det lidt rundt, og tilføj derefter din spagetti squash samt grønne bønner. Riv osten over retten og krydder med salt og peber. Steg det i 2-5 minutter, til æggen er helt stegt
  • Riv lidt mere parmesan over retten inden servering. Bon appetit!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her