6.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Mættende og stor salat
- Kan spises med og uden ekstra kød, så retten står rigtig pænt alene
Ulemper
- Mange kalorier for en salat at være (udregningen er lavet sammen med 150g svinemørbrad)
Endelig vurdering af retten
I denne ret har vi valgt at matche en herlig og velsmagende salat, bestående af avocado, stegt porchetta og pekannødder, med dit favoritkød, som mørbrad, bøffer eller noget helt trejde. Vi har udregnet næringsindholdet med 150 gram svinemørbrad per person
Avocado, porchetta og pekansalat med valgfrit kød
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 1 stk svinemørbrad
- 125 gram porchetta
- 2 stk avocado
- 1 stk lime
- 3 spsk olivenolie
- 0,5 bundt frisk persille
- 40 gram pekannødder eller peanuts
- 2 stk frisk chili, kan undlades
- 75 gram blandet salat
Fremgangsmåde
- Lav dit kød på panden eller i ovnen som du foretrækker det bedst, og lav salaten så det passer med hvornår kødet er færdigt
- Steg porchetta på panden, så det bliver en anelse sprødt. Tag det til side når det er færdigt.
- Halver avocado og tag indholdet ud med en ske. Del hver halve avocado i 3 store skiver. Hak ligeledes persille og chili i mindre stykker
- Lav en dressing af saften fra en hel lime sammen med olivenolie. Form nu salaten
- Læg en bund af blandet salat, læg avocadostykker ovenpå, sammen med porchetta i mindre stykker. Bland med frisk persille og drys chili, og slut af med at hælde dressingen over hele salaten.