Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Nyheder

Længeventet madplans funktion er her!

Længeventet madplans funktion er her!

Vi har undersøgt, adspurgt, produceret, smidt ud, spurgt igen og produceret på ny! Og nu er den her – Madplaner, automatisk indkøbsliste og automatisk næringsudregner! Og mange andre funktioner. Læs med her!

  1. Madplanlægger
  2. Min vægtdagbog
  3. 14 dages ketoliv forløb

1. Madplanlæggeren

Hvad betyder madplanlæggeren så?

Det betyder, at du 1. selv kan lave madplaner på Ketoliv, 2. automatisk generere en indkøbsliste som du kan printe eller tage med på mobilen, og 3. se hvor mange kalorier, fedt, protein og kulhydrater der er for hver dag (denne funktion er i beta og kommer i næste uge). Du kan nemt fjerne og tilføje retter, hvis en ret har for mange kalorier i forhold til hele dagens gennemsnit.

Samtidigt med det, har vi lavet en masse madplaner som du kan bruge. Orker du ikke at lave madplan, kan du bare tage en af vores, og hvis der er en ret du ikke kan lide, kan du nemt slette den, og tilføje en anden ret.

Alle madplaner du har tilføjet til din madplanlægger bliver gemt og ligger derinde, så du kan bruge dem igen og igen (for lad os erkende, vi spiser meget de samme ting, gør vi ikke?).

Du kan desuden selv indstille hvor mange personer retterne er til, og så retter vi indkøbslisten til for dig!

Det eneste tvist er, at du kun kan bruge opskrifter fra Ketoliv (det kunne ikke laves anderledes), men heldigvis kan du gøre som Otilia Henriksen og mange andre, og tilføje alle de opskrifter du vil, så du kan bruge dem i madplanen (tilføj en opskrift til Ketoliv)

Slip for at tælle kalorier

Når man begynder på keto er der mange der tæller kalorier. Det er for mange en af grundene til, at man knækker. Det er omfattende af h****** til – Måske ikke i starten, men det hænger e ud af halsen på et tidspunkt.

Det behøver bare slet ikke være så svært. Hvis du holder dig til at spise rigtig mad og spise til du er mæt, er du godt på vej – men det er rart at have et overblik, og det giver en madplan dig.

I stedet for at tæller kalorierne EFTER du har spist dem, kan du med en madplanlægger tælle dem FØR du spiser dem. Så er du forberedt, og slipper for at blive taget med bukserne nede.

2. Min vægtdagbog

Der findes en million vægtdagbøger derude, så hvorfor bruges vores?

Den er simpel, og indeholder kun det mest nødvendige. Du tilføjer en målvægt, og plotter løbende et par vægtmålinger ind, når du har tid og lyst. Hen af vejen får du skabt en flot graf i et billede, der viser dit vægttab, som du nemt kan gemme og vise frem. Fra Mit ketoliv kan du gå til Min vægt, hvor du finder alle vægt funktionerne.  Vi mente muligheden skulle være her, og så er du velkommen til at bruge den eller lade være

3. 14 dages ketoliv forløb

Når du køber et abonnement til Ketoliv, får du adgang til en hel række af ting, og en af dem er et 14 dages planlagt forløb, lavet i flotte pdf’er, som du kan gemme og printe, eller give videre til andre der har brug for det. Det er et planlagt forløb, med nøje udregnet kalorier på maksimalt 1650 kalorier om dagen, under 25 gram kulhydrater og med en passende mængde fedt og protein. Det er dit for bare 45 kroner, for det handler for os om at gøre en forskel! Og nå ja, du får et træningshæfte med, med et hjemmetræningsprogram, lavet fra os til dig!

 .  . 

 

Er det noget for dig?

Om hvorvidt Ketolivs funktioner er noget for dig, kan du kun finde ud af på én måde. Og det er ved at prøve det. Vi har dog lavet det sådan, at du får de første 30 dage helt gratis, og du betaler selvfølgelig ikke en krone hvis du afmelder dig inden 30 dage er gået.

Og hvis du skulle finde ud af, at du har lyst til at blive som medlem af Ketoliv, synes de fleste ikke at 45 kroner er særlig meget at betale for alle de funktioner. Jeg vil næsten garantere dig, at du vil synes det samme.

Prøv Ketoliv nu

Prøv Ketoliv nu her i 30 dage

 

 

Vi donerer overskud

Vi donerer en del af overskuddet til Greenpeace og WWT. Keto og LCHF øger presset på miljøet og dyrevelfærd, og vi ønsker at bidrage til at mindske aftrykket ved at støtte bæredygtigt landbrug og bedre dyrevelfærd.

 

 

Flere funktioner på vej

Der er mange flere funktioner på vej, men vi kan simpelthen ikke vente med at præsentere dem vi har for dig.

Her er bare et par af dem:

  • Kalorieudregning (kommer i næste uge)
  • Indkøbsliste inddelt i mad kategorier
  • Sende indkøbslisten til din mail, eller sende et skjult link, som du kan åbne hvor du vil, og se din indkøbsliste
  • Har du andre ønsker, så smid en besked!

Andre opskrifter

Left Menu Icon