3.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Ret sprød bund
- Lækker fat head pizza på Keto
Ulemper
- Næringsberegning uden fyld
- Generelt mange kalorier i fat head dej
Endelig vurdering af retten
Vi har igen eksperimenteret med en sprød pizza, og er kommet op med en variation, der i ovnen giver en sprød og lækker pizza, der er perfekt til aftensmad, snaskemad til tømmermændene eller en lækker frokostpizza til deling. Den er super Keto og dejlig lækker.
Ekstra god fat head pizza
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 200 gram revet ost
- 30 gram flødeost
- 100 gram mandelmel
- 1 stk æg
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk tørret oregano
- 0,5 tsk salt
Topping
- 40 gram tomatpure
- 125 gram mozzarella
- 40 gram pepperoni, kan undlades
- 0,5 tsk peberfrugter, kan undlades
- 30 gram jalapenos
Fremgangsmåde
- Tænd for ovnen på 210°
- Tilsæt revet ost og flødeost i en skål, varm det i mikrobølgeovnen i 30 sekunder. Tag en ske og rør det rundt. Giv det yderligere 10-20 sekunder. Tilsæt mandelmel, æg, oregano, bagepulver og salt, og ælt det sammen med hænderne.
- Når det er én samlet masse, lægger du det på et stykke bagepapir. Læg et stykke bagepapir ovenpå og mad den så flad som du kan, uden at der går hul på den. Brug en kagerulle hvis du skal. Fjern det øverste stykke bagepapir.
- Tilsæt tomatpure og topping efter eget valg. Vi brugte pepperoni, peberfrugter og jalapenos, og i stedt for revet ost, brugte vi mozzarellastykker. Den blev et hit!
- Bag den i ovnen i ca. 12-13 minutter ved 210°