9.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Meget kaloriefattig
  • Lækker og god smag

Ulemper

  • Specialingredienser
Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
7
Ingredienser8

Endelig vurdering af retten

En lækker måde at få en varm ret fyldt med masser af salat, der er utrolig kaloriefattig. Vi steger et iceberg direkte på panden, og resultatet er utrolig lækkert. Retten er gennemført, har et tvist af lime og en god smag fra kokosmælken

Stegt kylling med sukkerærter og iceberg

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid15 min
Ventetid10 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 372kcal
Kulhydrater: 9g
Protein: 35g
Fedt: 20g
Fiber: 8g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Kylling og salat
  • 1 spsk olivenolie
  • 300 gram kyllingebryst
  • 125 gram sukkerærter
  • 6 stilke forårsløg
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 bundt frisk basilikum
  • 400 gram kokosmælk
  • 0,5 stk iceberg
Shirataki nudler og servering
  • 300 gram shirataki nudler
  • 1 stk lime

Fremgangsmåde

Kylling og salat
  • Skær kyllingen i spisestørrelser og steg den i olivenolie i 2-3 minutter. Tag det derefter af panden og læg det på en tallerken. Hak sukkerærter, forårsløg, chili og basilikum, imens kyllingen steger
  • Steg derefter forårsløg, sukkerærter, og chili i 1-2 minutter. Pres lime over panden, hvis noget begynder at brænde på. Tilsæt kyllingen igen, og alle andre ingredienser undtagen iceberg og shirataki nudler.
Shirataki nudler og servering
  • Kog shirataki nudlerne efter anvisning, og hak iceberg i strimler. Når nudlerne er færdige, tilsætter du iceberg til panden og skruer mere op for varmen. Steg det i 3-4 minutter, smag til med salg og peber, og og server med en limebåd til.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her