9.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Meget kaloriefattig
- Lækker og god smag
Ulemper
- Specialingredienser
Endelig vurdering af retten
En lækker måde at få en varm ret fyldt med masser af salat, der er utrolig kaloriefattig. Vi steger et iceberg direkte på panden, og resultatet er utrolig lækkert. Retten er gennemført, har et tvist af lime og en god smag fra kokosmælken
Stegt kylling med sukkerærter og iceberg
Bedøm denne ret
Ingredienser
Kylling og salat
- 1 spsk olivenolie
- 300 gram kyllingebryst
- 125 gram sukkerærter
- 6 stilke forårsløg
- 1 tsk chilipulver
- 1 bundt frisk basilikum
- 400 gram kokosmælk
- 0,5 stk iceberg
Shirataki nudler og servering
- 300 gram shirataki nudler
- 1 stk lime
Fremgangsmåde
Kylling og salat
- Skær kyllingen i spisestørrelser og steg den i olivenolie i 2-3 minutter. Tag det derefter af panden og læg det på en tallerken. Hak sukkerærter, forårsløg, chili og basilikum, imens kyllingen steger
- Steg derefter forårsløg, sukkerærter, og chili i 1-2 minutter. Pres lime over panden, hvis noget begynder at brænde på. Tilsæt kyllingen igen, og alle andre ingredienser undtagen iceberg og shirataki nudler.
Shirataki nudler og servering
- Kog shirataki nudlerne efter anvisning, og hak iceberg i strimler. Når nudlerne er færdige, tilsætter du iceberg til panden og skruer mere op for varmen. Steg det i 3-4 minutter, smag til med salg og peber, og og server med en limebåd til.