11.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Meget autentisk
  • Stærk og lækker i sin smag
  • Meget smagfuld og kraftig

Ulemper

  • En anelse for stærk for nogle med den mængde jalapenos
Tid
10
Smag
10
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Her får du en autentisk thai suppe, der giver dig et væld af smagsnuancer i en lækker og kraftig suppe. Den indeholder rød karry, ingefær, og kokosmælk, og bliver derfor krydret rund i smagen. Vi tilføjer desuden hvidkål i stimler, sukkerærter og jalapenos, der er en gode og spicy tilføjelser

Krydret thai suppe

Bedøm denne ret

5 fra 3 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid20 min
Samlet tid30 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 497kcal
Kulhydrater: 11g
Protein: 41g
Fedt: 27g
Fiber: 12g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 350 gram kyllingebryst
  • 2 spsk pofiber
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 stk rødløg
  • 40 gram jalapenos
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 400 gram kokosmælk
  • 200 gram hvidkål ca. 2 store håndfulde
  • 125 gram sukkerærter
  • 3 stilke forårsløg
  • 2 stk lime
Krydderier
  • 2 tsk rød karrypasta
  • 0,5 tsk gurkemeje
  • 1 tsk chilipulver efter smag
  • 1000 ml bouillon
  • 10 gram frisk ingefær

Fremgangsmåde

  • Læg pofiber på en tallerken og vend kyllingen i det. Varm olie på en pande og steg kyllingen indtil den er klar (ca. 2-3 minutter). Tag kyllingen af panden når den er færdig, og læg den på en tallerken ved siden af.
  • Hak løg, jalapenos og hvidløg (og skær eventuelt sukkerærter og hvidkål, når du allerede er i gang), og steg løg, jalapenos og hvidløg i en suppe gryde. Tilsæt alle krydderierne, chili, kokosmælk og kyllingeboullion. Få det til at koge og sæt temperaturen ned, og lad det simre i 20 minutter. Smag til med salt og peber.
  • Tilsæt kylling, hvidkål og sukkerærter, og kog det uden låg indtil hvidkålen har en passende konsistens. Drys med forårsløg og pres lidt lime over retten inden servering! 
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her