9.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Fuld af fiber og vitaminer
- Mættende og sund mad, men ganske få kalorier
Ulemper
Endelig vurdering af retten
En lækker grøn ret, der kan spises både til morgenmad og til frokost. Den kombinerer en stor og lækker avocado med lidt grønt, friske tomater og tørret skinke. Et enormt sundt og velsmagende måltid, der holder dig mæt længe.
Grøn avocadoskål med tørret skinke
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 0,5 stk avocado
- 60 gram tørret skinke
- 30 gram frisk spinat
- 0,5 spsk olivenolie
- 30 gram cherrytomater
Fremgangsmåde
- Start med at skære avocadoen i halve, og fjerne stenen. Skær indmaden i skiver, tag en ske, og scoop hele indholdet ud. Gem den anden halvdel i en lufttæt pose, eller spis den anden halvdel også, bare husk, at ernæringsberegningen taget udgangspunkt i en halv.
- Spis enten din tørret skinke som den er, eller steg den på panden. Læg spinat på din tallerken, halver dine cherrytomater og styg lidt olivenolie over. Læg tørret skinke og avocado ved, og drys eventuelt med lidt sesamfrø på toppen for pynt.