6.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Sommerligt og nemt
- En god blomkålssalat med mange lækre ting i
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Pølser er oftest meget keto venlige, da de indeholder meget protein og fedt. Det bruger vi i denne ret, hvor vi kombinerer en simpel grillpølse med en lækker blomkålssalat, der bliver rigtig smagfuld. Blomkåls salaten har både mandler, frisk persille, og tilsættes en lækker dressing af græsk yoghurt, der gør den super velsmagende og cremet.
Hurtig grillpølse med stegte blomkålssalat i persille
Bedøm denne ret
Ingredienser
Pølser
- 4 stk pølser 240 gram
Blomkålssalat
- 350 gram blomkålsris
- 1 spsk smør
- 1 bundt frisk persille
- 0,5 stk rødløg
- 80 gram edamamebønner
- 0,5 stk æbler
Dressing til blomkålssalat
- 100 gram græsk yoghurt 10%
- 1 tsk sennep
- 1 spsk citronsaft
Servering og drys på toppen
- 50 gram mandler ristes
- 0,25 stk agurk
- 30 gram cherrytomater
Fremgangsmåde
Blomkålssalat og dressing
- Start med at lave dressingen til blomkålssalaten. Tilsæt alle ingredienser i en skål, bland det rundt, og smag til med salt og peber.
- Hak blomkål i en foodprocessor, og lave det til ris. Alternativt kan du bruge blomkålsris. Tag en spsk smør og tilsæt det til en pande. Steg dine blomkålsris i et par minutter ved hård varme. Tag dem af, og læg de dem i en skål, hvor de kan køle lidt af.
- Hak persille og rødløg fint, og gør dine edamamebønner klar, ved at tø dem op hvis de er på frost. Tø dem i mikrobølgeovnen eller steg dem på en pande, for at tø dem op. Tilsæt det i en skål. Hak nu æble så fint som du kan og læg det også i skålen. Rist mandler på en tør pande, og gem dem, til at drysse på toppen.
Pølser
- Steg dine pølser på grillen indtil du synes de er passende til dig. Hæld dressingen over
Servering
- Skær agurk i mindre stykker og halver cherrytomater. Hæld dressingen over blomkålssalaten, og drys med mandler på toppen.