9.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- En god morgenmad i skål
- God smag af selve den blendede yoghurt
- Græsk yoghurt uden at få for mange kulhydrater
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Morgenmad i en skål er for mange det hurtigste og lækreste, og i denne opskrift tager vi dig på ordet. Vi blender græsk yoghurt 10% med jordbær, og topper dem med bl.a. blåbær og chiafrø. Den er hurtig, lækker og mættende.
Græsk yoghurt bowl med bær og chiafrø
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 120 gram græsk yoghurt 10%
- 100 gram mandelmælk
- 30 gram jordbær
- 0,5 spsk sukrin
Topping
- 20 gram blåbær
- 10 gram chiafrø ca. 1 spsk
Fremgangsmåde
- Blend græsk yoghurt 10%, mandelmælk, jordbær og sukrin i en miniblender, eller med en stavblender. Smag det til med sukrin eventuelt, og hæld det i en skål. Drys med friske blåbær og chiafrø. Tilsæt eventuelt andre ting, som nødder, kerner, eller andre bær.