11.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Godt måltid til madpakken
- Godt og Keto venligt
Ulemper
- Kræver kogt skinke, og derfor lidt forberedelse der ikke er inkluderet i opskriften
Endelig vurdering af retten
Denne opskrift kan nemt tages med på madpakke, og kan faktisk laves dagen før, hvis du isolerer den i en lufttæt beholder. Den er nærende, sund og kombinerer lidt af hvert. Dressingen er af honning og sennep, og passer rigtig godt ind med resten. Vi bruger røget og kogt skinke, hvorfor den kræver færdiglavet og klar skinke, til at kunne tage direkte med på fx. madpakken
Skinke med avocado, spidskål og sennepsfrø
Bedøm denne ret
Ingredienser
Kød og salat
- 0,25 stk spidskål
- 0,25 stk agurk
- 30 gram cherrytomater
- 75 gram røget skinke
- 1 stk avocado
- 10 gram sennepsfrø, kan undlades
Dressing
- 1 spsk olivenolie
- 0,5 tsk sennep
- 0,5 tsk honning
Fremgangsmåde
Intro
- Vi har valgt at bruge røget skinke her, og kan anbefale, at købe en stor røget og kogt skinke, og så have mad til flere dage. Skinken her er derfor allerede kogt. Har du købt en rå skinke, skal den koges først. Vejer den ét kg, skal den koges i ca. 40 minutter.
Salat
- Hak spidskommen super fint, skær agurk i skiver og halver dem igen. Læg det i en beholder til madpakken, eller læg det på en tallerken. Læg cherrytomater ved.
Dressing
- Lav en dressing af olivenolie, honning, sennep, samt salt og peber. Rør det godt rundt og hæld det over salaten.
Servering
- Læg skinken ved, og halver avocado. Fjern stenen og læg også indmaden ved. Drys med sennepsfrø inden servering