12.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Et lækkert og storartet måltid
  • Smager godt, og passer godt sammen
  • Relativt få kulhydrater, taget madvarene i betragtning

Ulemper

  • 12 kulhydrater kan gå på Keto, men kan ligeledes betragtes som liberalt
Tid
8
Smag
10
Holdbarhed
7
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

En utrolig lækker aftensmadsret, man skulle tro havde flere kulhydrater, end den faktisk har. Retten er en lækker grillet entrecote, et par bagt gulerødder med pistacienødder på toppen, samt en god og sommerlig jordbær salat

Bøf med jordbær salat og gulerødder i pistacienødder

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid30 min
Ventetid20 min
Samlet tid50 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 740kcal
Kulhydrater: 12g
Protein: 41g
Fedt: 58g
Fiber: 5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Gulerødder i pistacienødder og græskarkerner
  • 1 stk gulerødder ca. 60-75 gram
  • 1 bundt asparges
  • 0,5 spsk olivenolie
  • 30 gram rucola
  • 15 gram græskarkerner
  • 20 gram pistacienødder
Jordbær salat
  • 50 gram grønne bønner
  • 40 gram rucola
  • 50 gram blandet salat
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 tsk balsamico eddike
  • 50 gram jordbær
  • 35 gram feta
  • 15 gram pinjekerner, kan undlades
Entrecote
  • 350 gram entrecote

Fremgangsmåde

  • Krydder bøfferne med salt og peber, og lad dem stå lidt, imens vi laver resten.
Gulerødder i pistacienødder og græskarkerner
  • Halver dine gulerødder og skær bunden af asparges. Læg dem i et ovnfast fad, og tænd for ovnen på 200°. Drys med olivenolie og drys med salt og peber. Bag dem i 20 minutter i ovnen.
  • Tørsteg græskarkerner og pil dine pistacienødder. Læg rucola på et fad, og læg gulerødder på, når de er færdige. Drys med kerner og nødder på toppen.
Jordbær salat
  • Hak rucola og blandet salat.
  • Sæt vand til at koge og tilsæt lidt salt. Kog bønner i et par minutter i kogende vand, hæld vandet fra, og køl dem lidt. Skær dem i mindre stykker og tilsæt i et salatfad.
  • Hak salat og rucola og tilsæt i fadet.
  • Lav en dressing af olivenolie og balsamicoeddike, samt salt og peber. Bland den i salaten.
  • Fjern bladene fra jordbær og skær i stimler. Drys det på toppen, og læg derefter feta på toppen.
  • Tørsteg dine pinjekerner og hæld dem også over jordbærsalaten.
Bøf
  • Steg din bøf på en grill eller på en pande, i ca. 2 minutter på hver side, hvis de det er almindelige entrecote på ca. 1,5 cm tykkelse.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her