5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lækkert og nærende
  • Lidt ekstra lækkert

Ulemper

  • Bagetid på +10 minutter, som måske ikke passer til en travl morgen
Tid
7
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

En avocadobåd er en ganske simpel og lækker morgenmadsret, der giver den helt rette næring og mæthed, for enhver morgen. Det er en god blanding af avocado og æg, der begge er ernæringsbomber inden for sundhed.

Avocadobåde med æg og bacon

Bedøm denne ret

4 fra 3 stemmer
Køkkentid5 min
Ventetid20 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 540kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 27g
Fedt: 38g
Fiber: 5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk avocado
  • 2 stk æg
  • 40 gram bacon

Fremgangsmåde

Bacon stegning
  • Start med stege din bacon på en pande, indtil det har den sprødhed, du ønsker.
Forberedelse og bagning
  • Halver din avocado og fjern stenen. Tag nu en ske og lav et lidt større hul, end det som stenen gav. Det skal gøre plads til æggene, så det ikke skulper op over kanten.
  • Læg nu dine avocado i et lille ovnfast fad, hvor de står op af kanten (ellers kan de vælte!), og klæk så et æg i hver af dine halve.
  • Tag ét stykke bacon og drys det lidt op toppen af din avocadobåd, og krydder så med salt og peber. Bag det i ovnen på 200° i 18-20 minutter, og hvis du oplever, at de bliver brune på toppen, uden at æggemassen gennembages, så kan du afdække dem med lidt sølvpapir.
  • Spis eventuelt på en salatbund
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her