7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og nem
  • Fyldig og god i smagen

Ulemper

  • Lidt ostet, men god
Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Denne lasagne laves i mindre portioner, og uden lasagneplader, som fungerer rigtig godt, fordi den laves i mindre portioner. Den smager godt, og selvom den er en anelse ostet, passer det ganske godt i forhold til rettens helhed

Lasagne bowl med ricotta, uden lasagneplader

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid15 min
Ventetid20 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 610kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 54g
Fedt: 40g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 stk rødløg
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 250 gram hakket svine- og oksekød
  • 2 tsk tørret oregano
  • 1 tsk tørret timian
  • 200 gram hakkede tomater
  • 200 gram bouillon
  • 0,5 tsk muskatnød
  • 65 gram revet ost
  • 125 gram ricottaost
  • 65 gram parmesan

Fremgangsmåde

  • Tilsæt olivenolie på en pande. Hak løg fint og tilsæt det. Steg i 3 minutter. Pres hvidløgsfed, og steg kortvarigt. Tilsæt kødet og steg indtil det er gennemstegt. Top med oregano, timian, muskatnød, samt salt og peber.
  • Tilsæt hakkede tomater og Ketolivs bone broth. Har du ikke bone broth, så tilsæt dobbelt hakkede tomater og tilsæt 0,5-1 bouillonterning okse. Lad det simre i 10 minutter herfra.
  • Imellemtiden skærer du ricotta i skiver, og hvis den du har købt er blød som hytteost, er det også fint.
  • Tænd for ovnen på 200 graser. Tag et mindre ovnfast fad, smør det med lidt fedtstof, og tilsæt et lag af kødsauce, og derefter ritotta, og fyld det på hinanden i lag, til du køber tur.
  • Bland revet ost og parmesan og drys på toppen. Bag det indtil osten på toppen er smeltet og er gyldent.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her