6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Simpel og nem at lave
  • Smagfuld
  • Godt næringsindhold på Keto

Ulemper

Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En ganske hurtig og simpel ret, der holder sig til det basale og nemme på Keto. Nemlig kød og salat. Retten griller svinefilet med en hvidløgsmarinade, og laver en simpel salat med valnødder og feta, og har en rigtig god helhed. Smagen er god, og næringsindholdet er pænt til Keto.

Valnøddesalat med grillet svinefilet

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid25 min
Ventetid10 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 619kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 48g
Fedt: 45g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 350 gram svinefilet
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 tsk tørret timian
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 150 gram blandet salat
  • 1 stk agurk
  • 45 gram valnødder
  • 0,5 bundt koriander
  • 75 gram feta
Dressing
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 10 gram birkes

Fremgangsmåde

  • Tænd for ovnen eller brug en pande i stedet. Tag en svinefilet, og mariner den i en blanding af olivenolie, tørret timian og presset hvidløgsfed. Lad den trække i 5 minutter, og grill den i ca. 25 minutter samlet, indtil den har en kernetemperatur på 68-70°. Du kan også bage den i ovnen i knapt 45 minutter til samme kernetemperatur
  • Hak salat godt, skær agurk i skiver og anret på tallerkner.
  • Hak valnødder groft og steg dem i kort tid på en tør pande. Drys det over salaten.
  • Når kødet er stegt skærer du det i skiver og lægger det over salaten også, og smuldrer feta over salaten.
  • Lav en dressing af olivenolie, et presset hvidløgsfed og birkes, og hæld det over salaten. Hak koriander fint og drys inden servering.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her