10.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtige at lave
  • Egner sig godt til madpakke

Ulemper

Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Her får du et par low carb salatbåde med en oksefyld, der blandes med lidt ost og krydderier. Vi topper dem med en hurtig og nem salsa på toppen, af rødløg og tomater. Den er super low carb, nem at lave, og særlig smart til frokost, da alt kan laves på forhånd og ikke taber hverken smag eller konsistens

Salatbåde af oksefyld med hurtig tomatsalsa på toppen

Bedøm denne ret

5 fra 2 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid10 min
Samlet tid20 min
Opskrift til: 1 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 786kcal
Kulhydrater: 10g
Protein: 68g
Fedt: 50g
Fiber: 7g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Tacofyld
  • 0,5 spsk smør
  • 250 gram hakket oksekød
  • 1 stk gulerødder
  • 1 stk tacokrydderi
  • 50 gram revet ost
Tomatsalsa
  • 3 stk løse tomater
  • 1 stk rødløg
  • 1 stk avocado
  • 2 spsk citronsaft
  • 0,5 tsk tørret spidskommen
  • 50 gram tacosauce, kan undlades
Servering
  • 0,5 stk spidskål

Fremgangsmåde

Tacofyld
  • Retten er god til et aftensmadsmåltid, men er særlig godt til frokost, da alt kan preppes på forhånd. Start med at lave oksefyld, og imens det steger, laver du tomatsalsaen.
  • Tilsæt smør på en pande, og steg hakket oksekød til det er gennemstegt. Riv gulerød i retten, og tilsæt tacokrydderi. Vi anbefaler til enhver tid vores hjemmelavede og sukkeri tacokrydderi, da mange købekrydderier er spækket med sukker. Tilsæt revet ost, og lad det smelte i retten. Rør det lidt sammen
Tomatsalsa
  • Hak tomater og rødløg fint, og læg det i en skål. Halver avocado, fjern stenen og skær den på tværs og langs, imens den stadigt sidder i skallen. Brug en ske til at tage indmaden ud, eller klem den ud af skallen med fingrene. Pres lidt citronsaft over salsaen og krydder den med salt, peber og spidskommen. Du kan også smide en tsk tacosauce i, hvis du har det. Skal det bruges til frokost, kan du sætte det i en lufttæt boks og på køl.
Servering eller madpakke
  • Tag blade af dit spidskål. Skal retten spises her og nu, kan du varme dem i mikrobølgeovnen, så de ikke afkøler resten af ingredienserne. Således serveres spidskålsbåde med tacofyld og tomatsalsa på toppen. Skal du bruge det til madpakke, tager du en bøtte seperat med kød, seperat med tomatsalsa, samt spidskålsblade, og laver dem på hurtigt på stedet. Nemt og lækkert!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her