4.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Let og ekstremt smagfuld
  • God som hovedret og også som forret til f.eks. specielle arrangementer
  • Sund og antiinflammatorisk

Ulemper

Tid
9
Smag
10
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Denne fiskeret er god som en selvstændig ret, men også enormt god som forret til f.eks. nytår eller andre 3 retters menu. Den er frisk, super sund, god på Keto, og alligevel let som forret. Den har rød karrypasta, fennikel og et lille pust af ingefær. Den er bedst til hvis fisk eller en blanding!

Antiinflammatorisk fiskesuppe

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid10 min
Ventetid25 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 636kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 53g
Fedt: 44g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 400 gram hvid fisk
  • 1 stk gulerødder
  • 1 stk peberfrugter
  • 15 gram frisk ingefær
  • 50 gram fennikel
  • 100 gram flødeost
  • 500 ml fiskefond bouillon kan bruges til hverdagsbrug
  • 3 spsk smør
  • 1 tsk rød karrypasta
  • 0,5 tsk gurkemeje
  • 1 tsk fiskesauce
  • 1 stk lime
  • 0,5 bundt frisk koriander, kan undlades

Fremgangsmåde

  • Start med at stege fisken i lidt smør på en pande. Giv den hård varme,
    men kun i 1-2 minutter på hver side. Læg den til side.
  • Skær peberfrugt og gulerod i mindre stykker. Riv ingefær og fennikel, og
    gør fiskefond og flødeost klar.
  • Kom smør i en gryde. Når det syder, tilsætter du rød karrypasta og derefter
    peberfrugt, gulerod, fennikel, ingefær, gurkemeje og fiskesauce. Steg det i 1 minut.
  • Tilsæt fiskefond, og lad det koge i 15 minutter.
  • Tilsæt limesaft samt flødeost. Rør det godt ud.
  • Skær fisken i store spisestørrelser, og tilsæt den, 15 minutter inden du er klar
    til at spise. Servér eventuelt med lidt frisk koriander.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her