4.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Let og ekstremt smagfuld
- God som hovedret og også som forret til f.eks. specielle arrangementer
- Sund og antiinflammatorisk
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Denne fiskeret er god som en selvstændig ret, men også enormt god som forret til f.eks. nytår eller andre 3 retters menu. Den er frisk, super sund, god på Keto, og alligevel let som forret. Den har rød karrypasta, fennikel og et lille pust af ingefær. Den er bedst til hvis fisk eller en blanding!
Antiinflammatorisk fiskesuppe
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 400 gram hvid fisk
- 1 stk gulerødder
- 1 stk peberfrugter
- 15 gram frisk ingefær
- 50 gram fennikel
- 100 gram flødeost
- 500 ml fiskefond bouillon kan bruges til hverdagsbrug
- 3 spsk smør
- 1 tsk rød karrypasta
- 0,5 tsk gurkemeje
- 1 tsk fiskesauce
- 1 stk lime
- 0,5 bundt frisk koriander, kan undlades
Fremgangsmåde
- Start med at stege fisken i lidt smør på en pande. Giv den hård varme,
men kun i 1-2 minutter på hver side. Læg den til side. - Skær peberfrugt og gulerod i mindre stykker. Riv ingefær og fennikel, og
gør fiskefond og flødeost klar. - Kom smør i en gryde. Når det syder, tilsætter du rød karrypasta og derefter
peberfrugt, gulerod, fennikel, ingefær, gurkemeje og fiskesauce. Steg det i 1 minut. - Tilsæt fiskefond, og lad det koge i 15 minutter.
- Tilsæt limesaft samt flødeost. Rør det godt ud.
- Skær fisken i store spisestørrelser, og tilsæt den, 15 minutter inden du er klar
til at spise. Servér eventuelt med lidt frisk koriander.