1.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Low carb og Keto
- Super lækker ret
- Smagfuld og passer godt sammen
Ulemper
- Foodprocessor og blomkål sviner lidt
Endelig vurdering af retten
Kyllingbryst, bacon og flødeost - en perfekt ret på Keto. Bacon og flødeost gør op for det manglende fedt i kyllingbrystet, og giver retten en super god helhed. Blomkålsrösti kræver gang i foodprocessoren, men retten er det hele værd.
Baconindpakket kyllingbryst med flødeost og blomkålsrösti
Bedøm denne ret
Ingredienser
Blomkålsrösti
- 0,5 stk blomkål ca. 200 gram
- 90 gram cheddar
- 1 stk æg
- 0,5 tsk tørret oregano
Kyllingebryst
- 300 gram kyllingebryst
- 60 gram bacon
- 60 gram flødeost
Fremgangsmåde
Blomkålsrösti
- Tænd ovnen på 200 grade°. Skær blomkålen i mindre stykker, og kom det i en foodprocessor
- Til blomkålen tilsættes de resterende ingredienser, og det hele blendes til en samlet mos.Mosen fordeles på en bradepande med bagepapir, i de ønskede størrelser til röstierne, og bages herefter i ovnen i ca. 20-30 min.
Kylling
- Skær et snit på langs af kyllingebrysterne, uden at skære det helt igennem. Smør kyllingen indvendigt med flødeost, luk det sammen og vinkl bacon rundt om brystet
- Steg kyllingebrysterne på panden i smør, eller i ovnen ved 200 grader, indtil baconet er velstegt og gyldent