10.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og nem at lave
  • Sød og sur, og med masser af kostfibre

Ulemper

  • Fruktose fra appelsinerne, det er dog relativt lidt.
Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
6
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Blodappelsin og avocado salat er en lækker salat der kan bruges i kombination med mange hovedretter, der er kulhydrat lette. Retten giver et grønt og sundt indspark, og til trods for den lækre sødme fra appelsinerne, kan den sagtens spises på Keto.

Blodappelsin og avocadosalat

Bedøm denne ret

4.5 fra 2 stemmer
Køkkentid10 min
Samlet tid10 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 267kcal
Kulhydrater: 10g
Protein: 5g
Fedt: 22g
Fiber: 6g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk appelsin
  • 125 gram rucola
  • 1 stk avocado
  • 100 gram grønkål
  • 30 gram pekannødder
Dressing
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,25 tsk salt
  • 0,25 tsk peber
  • 0,25 tsk tørret timian

Fremgangsmåde

  • Skræl appelsin og skær den i skiver. Åben avocadoen og skær den også i skiver. Lav resten af salaten.
  • Skyl grønkål og rucola og læg i et fad. Drys med pekannødder, og lav derefter dressingen.
  • Bland æblecidereddike, olivenolie, citronsaft, salt og peber og lidt friskhakket timian. Hæld dressingen over salaten og læg appelsin- og avocadoskiver på toppen.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her