5.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Smager fantastisk
- Tjo, og sund er den jo faktisk!
- Hurtig at lave, og et hit at servere
Ulemper
- 405 kalorier per kage er naturligvis en del
Endelig vurdering af retten
Vi har ikke ord denne lækre kage, som samtidigt er keto venlig. Den er enormt hurtig at lave, og en af de bedste vi har smagt. Den rammer plet på konsistens og smag, og er nem og hurtig at lave. Server den for børn, og de vil efterspørge den igen og igen (vi taler af erfaring)
Blødende chokoladekage med peanutbutter
Bedøm denne ret
Ingredienser
Fremgangsmåde
Blødende chokoladekage
- Varm ovnen til 190° C grader og smør 2 skåle med fedtstof. Stryg lidt kakaopulver i skålen og fjern overflødigt kakao. Du kan også lave den i engangs muffinsforme, som på billedet
- Smelt smør og chokolade i mikroovn, indtil det er en flydende masse.
- Tilføj sukrin og bland det godt sammen. Tilføj æg og rør indtil det bliver blandet helt. Tilføj mandelmel, vaniljepulver, salt og rør igen.
- Hæld 2/3-dele af chokolademassen i formen, tilsæt derefter peanutbutter, og fyld det sidste chokolademasse oven på.
- Bag i ovnen i 10-12 minutter, eller til at kanten er sprød og gennembagt, men midten stadigt er lidt flydende. Lad den køle af i ca. 5 minutter, og så er der serveret.
Toppingsforslag
- Nyd den eventuelt med græsk yoghurt 10% eller flødeskum. Eller gør som på billedet, og smelt 40 gram mørk chokolade med 1 spsk kokosolie, og hæld det over inden servering.